Ljubljana International School

Bogatimo našo sedanjost in oblikujemo prihodnost … z vsakim učencem posebej!

naši učenci o nas

PreK – 12 Izobraževanje po ameriškem učnem načrtu

Uporaba tehnologije je vključena v učni načrt

Popoldanski programi: šport, glasba, jeziki, različni krožki.

Vsi osnovni predmeti se poučujejo v angleščini

Individualna pozornost je zagotovljena z majhnimi razredi

Dve enoti za boljšo oskrbo naše skupnosti

Izobraževalni programi

Program vrtca

Program v vrtcu v LIS je zasnovan tako da si prizadeva razvijati otrokovo naravno vedoželjnost ter ljubezen in veselje do učenja. 

Program Osnovne šole

Osnovnošolski program v LIS je zasnovan tako, da učence usmerja pri odkrivanju njihovih strasti, hkrati pa jim omogoča uspešno učenje v učilnici in zunaj nje. Šola si prizadeva vsem učencem zagotoviti podporo, ki jo potrebujejo za največji uspeh. 

Program višjih razredov osnovne šole

V višjih razredih osnovne šole so predmeti in program LIS zasnovani tako, da v celoti podpirajo študijski in osebni razvoj mladostnikov, saj so ta vmesna leta za učence čas izjemne rasti in sprememb. 

Program srednje šole

Program srednje šole LIS našim dijakom zagotavlja popoln in celovit srednješolski izobraževalni program, ki jih pripravi na izobraževanje po srednji šoli, hkrati pa še naprej zagotavlja čustveno, vedenjsko in socialno podporo, ki vsakega dijaka spodbuja pri učenju. 

Naš izobraževalni pristop

“Mastery Learning” je izobraževalni pristop, pri katerem morajo učenci/dijaki obvladati določeno snov, preden nadaljujejo z učenjem nadaljnjih informacij pri tem predmetu; učenje tako temelji na ustaljenem razumevanju. Učenci/dijaki dobijo čas in podporo, ki ju potrebujejo za doseganje znanja.

Za učenje po principu “Mastery Learning” se odločamo zato, ker več učencev dosega boljše in trajnejše rezultate. To vključuje prilagodljivo razporeditev pri branju, pisanju in matematiki, da se vsakemu učencu/dijaku zagotovi ustrezen izziv.

Učno okolje v razredu prilagodimo tako, da učenje poteka v manjših skupinah in vsakemu učencu/dijaku  omogočimo, da si vzame čas, da uspešno usvoji določeno vsebino.

Pri zahtevanem šolskem delu cenimo:

a) poglobljenost snovi,

b) analitično razmišljanje in

c) kakovostno delo, ki dokazuje učenčevo/dijakovo razumevanje teme.

Pričevanja

Naš blog

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Kontaktirajte nas ali nas obiščite

Najbolje je videti in doživeti našo šolo v živo. Dogovorite se za sestanek z našim direktorjem in si oglejte naše prostore. Vabimo vas,da se vaš otrok za dan ali dva pridruži našim razredom in izkusi, kaj ponujamo.