Mednarodno šolo v Ljubljani

Bogatimo našo sedanjost in oblikujemo prihodnost … en študent naenkrat!

naši učenci o nas
Ameriški učni načrt od vrtca do konca srednje šole
Uporaba tehnologije je vključena v celotni učni načrt
Popoldanske aktivnosti: šport, glasba, jeziki, različni krožki
Vsi glavni predmeti se poučujejo v Angleščini
Zaradi majhnih razredov je zagotovljen indvidualni pristop
Dve lokaciji za boljšo oskrbo naših družin

Izobraževalni programi

Program vrtca

Vrtčevski program MŠL si prizadeva razvijati otrokovo naravno vedoželjnost ter ljubezen in veselje do učenja.

Osnovni program

Osnovnošolski program MŠL je zasnovan tako, da učence usmerja pri odkrivanju njihovih strasti, hkrati pa jim omogoča uspešno učenje v učilnici in zunaj nje. Šola si prizadeva vsem učencem zagotoviti podporo, ki jo potrebujejo za največji uspeh.

Srednješolski program

Na nižji srednješolski ravni so predmeti in program MŠL zasnovani tako, da v celoti podpirajo študijski in osebni razvoj mladostnikov, saj so ta vmesna leta za dijake čas izjemne rasti in sprememb.

Podiplomska program

Na višji srednješolski ravni je program MŠL zasnovan tako, da dijakom zagotavlja popoln in celovit izobraževalni program, ki jih pripravi na visokošolsko izobraževanje, hkrati pa še naprej zagotavlja čustveno, vedenjsko in socialno podporo, ki dijakom olajša učenje.

Naš izobraževalni pristop

Učenje odličnosti je izobraževalni pristop, pri katerem morajo učenci obvladati določen predmet, preden nadaljujejo z učenjem nadaljnjih informacij o tem predmetu; učenje temelji na že ustaljenem in usvojenem razumevanju. Učenci imajo na voljo čas in podporo, ki ju potrebujejo za doseganje znanja.

Za tovrsten pristop smo se odločili, ker na ta način več učencev doseže boljše in trajnejše rezultate. To vključuje prilagodljivo razporeditev pri branju, pisanju in matematiki, da se vsakemu učencu zagotovi ustrezen izziv.

Da bi to lahko ponudili, smo prilagodili naše izobraževalno okolje, da bi lahko zagotovili majhne razrede in s tem vsakemu učencu omogočili, da si vzame čas, ki ga potrebuje za usvojitev znanja.

To pomeni, da se pri zahtevanih šolskih nalogah ceni poglobljenost snovi, analitično razmišljanje in kakovostno delo, ki kaže, da učenci razumejo temo.

Pričevanja

Naš blog

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Kontaktirajte nas ali nas obiščite

Nič ni boljšega, kot videti in doživeti našo šolo v živo. Dogovorite se za sestanek z našim direktorjem in si oglejte naše prostore. Če niste prepričani, ali je šola LIS primerna za vašega otroka, vas spodbujamo, da se vaš otrok za dan ali dva pridruži našim razredom in izkusi, kaj ponujamo.