Mr. Graeme Lazell

Učitelj 4. In 5. Razreda

graeme-lazell@lissa.si

Sem Graeme Lazell in prihajam iz Združenega kraljestva. Po končanem študiju na univerzi Bath sem več kot dvajset let poučeval osnovnošolske otroke v Združenem kraljestvu in po svetu. Poleg diplome iz zgodovine in podiplomskega certifikata o izobraževanju sem tudi certificiran pedagog v naravi in Apple Distinguished Educator.

Otroke po naravi zanima svet, iz tega občutka čudenja in radovednosti pa izhajajo zanimanje in navdušenje za učenje ter želja po raziskovanju. Kot učitelj verjamem, da je treba to nagnjenje negovati in podpirati. To najraje počnem tako, da ustvarjam zanimive učne izkušnje, ki učencem omogočajo, da izrazijo svoje čudenje nad svetom, in jih spodbujam, da govorijo o zanimivih stvareh, ki jih vidijo okoli sebe. Želim, da raziskujejo in sprašujejo o stvareh, ki jih zanimajo, ter da si dovolijo eksperimentirati z materiali za prosto ustvarjanje, da bi preizkusili svoja notranja vprašanja: »Zanima me, kaj se bo zgodilo, če …«.

V prostem času uživam v igranju nogometa, ribolovu, teku po poteh in na dolge proge ter preživljanju časa v gorah s svojo družino.