Mrs. Petra Škofic Damjan

Učiteljica plesa

petra-skofic@lissa.si

Mladi um običajno razmišlja izven okvirov, saj še nima dovolj znanja o svetu, zato lahko predlaga edinstvene in inovativne rešitve, kar mu omogoča večjo samozavest.

Petra je plesna učiteljica že osemnajst let in ima privilegij delati z otroki in odraslimi vseh starosti (predšolski otroci, osnovnošolci, maturanti, študenti in starejši). Tako je pridobila odličen vpogled v različne sposobnosti ljudi v celotnem spektru starosti in sposobnosti.

Diplomirala je iz pedagogike na Filozofski fakulteti. Izobraževala se je tudi za učiteljico plesa za odrasle in otroke s telesnimi in duševnimi motnjami. Na Univerzi Cambridge Examinations v Ljubljani je pridobila tudi certifikat iz angleščine za nadaljevalni tečaj, opravila pa je tudi izpit iz znanja za vzgojitelje na področju vzgoje in izobraževanja na Ministrstvu za šolstvo, kar ji omogoča delo v slovenskih nacionalnih šolah.

V prostem času rada preživlja čas s svojo družino, vključno z možem, s sinom in z njihovim psom. Rada raziskuje naravo, bere knjige in seveda pleše, pleše, pleše.