Ms. Galyna Sheridan

Koordinatorica / Učiteljica intenzivne angleščine

Pozdravljeni! Sem Galyna Sheridan. Sem Ukrajinka. Odkar vem zase, sem bila vedno radovedna ter željna učenja in novih stvari. Verjetno je to razlog, da se v mojem življenjepisu odražajo moje učne izkušnje in poklicna pot na različnih področjih: bila sem učiteljica angleščine, vodja ameriškega poslovnega centra na veleposlaništvu ZDA v Kijevu, pomočnica britanskega konzula v Denverju v Koloradu, ameriška certificirana pravna pomočnica, pedagoška svetovalka pri projektu USAID/ABA za pripravo tečaja pravne angleščine za univerze ter tehnična in operativna urednica pri projektu USAID.

Moja sposobnost čudenja mi je pomagala razumeti zunanji svet, obogatiti moj notranji svet in spoznati veliko dobrih ljudi. Moja naloga v razredu ni le poučevanje angleškega jezika, temveč tudi spodbujanje učencev, da so radovedni, da se nikoli ne nehajo spraševati in da ustvarjalno uporabljajo svoj um. Svoj poklic imam rada in uživam v poučevanju učencev in učenju od njih.

Magistrirala sem iz poučevanja angleščine kot tujega jezika in imam 22 let izkušenj, vključno s poučevanjem na inštitutu za tuje jezike in mednarodnih šolah. Poučevala sem angleško fonetiko, slovnico, vaje, tečaje intenzivne angleščine, pisanje, književnost in dramo ter izvajala program učnega načrta za zaščito otrok. Na eni od mednarodnih šol sem delala kot koordinatorica intenzivne angleščine.

V življenju me navdihujejo in motivirajo gledališče, književnost in pisanje.

Veselim se čudovitega šolskega leta in novih prijateljev v skupnosti MŠL.

Lep pozdrav,
Galyna Sheridan